Nieuws

 

Wij gaan voor duurzaam

Met aandacht voor mens en milieu is Houwenplant volop bezig met het ontwikkelen van een duurzaam concept. Uitgangspunt hierbij is dat de gebruikte materialen volledig afbreekbaar zijn, zodat er geen belasting is voor het milieu.

Lees meer
Anthurium mix in biologisch afbreekbare pot Jakarta vervaardigd uit cocosvezels
 

Succesvolle Trade Fair voor Houwenplant

Van 8 tot 10 november stond Houwenplant op de Trade Fair Aalsmeer. Deze internationale handelsbeurs is altijd weer de uitgelezen kans om exporteurs, groothandelaren en eindklanten uit binnen- en buitenland te informeren en enthousiasmeren over noviteiten in het aanbod.

Lees meer
 

Bedrijfsscan Houwenplant in Vakblad voor de Bloemisterij

Onlangs heeft het Vakblad voor de Bloemisterij een bezoek gebracht aan onze kwekerij in Hoek van Holland. Na een rondleiding door het bedrijf en een uitgebreid interview met Tom, Jany, Johan en Marco was er voldoende informatie vergaard om een mooi artikel te schrijven over Houwenplant.

Lees meer
 

September = Hartstichtingsmaand

Net als vorig jaar heeft Houwenplant ook dit jaar weer haar hart laten spreken door mee te doen aan de Hartstichtingscampagne. Doel van deze campagne is om geld in te zamelen voor de Hartstichting, zodat er meer onderzoek kan worden gedaan naar hart – en vaatziekten bij vrouwen.

Lees meer