NIEUW: Anthurium Make-Upz©


5 november 2020

NIEUW: Anthurium Make-Upz©

In samenwerking met creatief bureau Greencre8 introduceren wij een nieuwe anthuriumcollectie Make-Upz®: planten die op unieke wijze gedecoreerd zijn. Met deze introductie kunnen we nu ook anthuriums leveren in unieke kleuren zoals blauw, neongeel en -groen, fuchsia roze. Maar ook anthuriums met glitters en sneeuwvlokken.

Het idee achter Make-Upz®

Al eeuwen gebruiken vrouwen en mannen make-up om zich mooier en aantrekkelijker te maken voor dagelijkse en speciale momenten. Make-Upz® bloemen en planten worden met dezelfde gedachte gemaakt, zonder de plant of bloem hierbij te schaden en worden uitvoerig getest en gemonitord op kwaliteit.

Trend: planten in bonte kleuren

In het interieur zien we contrastrijk, kleurrijk en bont. De anthurium Make-Upz® gaan in deze trend mee met extra opvallend gekleurde bloemen. De glitter- en sneeuwbloemen geven je een feestelijk gevoel in de wintermaanden en passen perfect in de trend om planten een nieuwe uitstraling te geven met uitgesproken en levendige dessins.

Van 50 tot 50.000 

“De samenwerking met Greencre8 maakt het mogelijk dat we vanaf 1 laag tot actiematige aantallen van 50.000 stuks kunnen leveren aan onze klanten”, zegt Marco van der Goes van HouwenPlant. “We gaan starten in de potmaten 6 cm, 9 cm, 12 cm en 14 cm. Klanten kunnen per direct uit zes verschillende decoraties kiezen. Aankleding met een leuke keramiek of potcover is ook mogelijk. Hierdoor is er voor ieder klantsegment een keuze. Voor daghandel geldt dat in de ochtend besteld bij HouwenPlant de volgende dag in de middag de order wordt afgeleverd”, aldus Van der Goes. 

Brochure

De speciale anthurium Make-Upz® collectie is hier samengevat in een kleurrijke brochure.

Terug