Collecties

 

Diamond Collectie

Anthuriums uit de Diamond collectie zijn uniek, inspirerend en van de hoogste kwaliteit. Door het grote aantal bloemen en het zware volume zijn het dé anthuriums waarmee tuincentra, C&C’s, bloemisten en online leveranciers zich kunnen onderscheiden. Onze noviteiten worden in deze unieke collectie geïntroduceerd. De Diamond collectie is met recht ‘Especially for you‘. 

Binnen de Diamond collectie voeren we ook onze ‘Hand picked’ selectie. Dit is een gelimiteerde productie van echte ‘haute couture’ anthuriums.

Diamond Collection Houwenplant
 

Success Colllectie

Anthuriums uit de Success collectie zijn stijlvol, verleidelijk en elegant. Met de botanische verpakking zijn het echte eye-catchers in de winkel! De Success collectie is jaarrond leverbaar en daarmee zeer geschikt voor het beleveren van bouwmarkten, supermarkten en woonwinkels. Deze Anthuriums zijn enerzijds bedoeld voor eigen gebruik, maar zeker ook om cadeau te doen. Vandaar ‘A touch of love’.

Success Collectie Houwenplant
 

Nature Collectie

Anthuriums uit de Nature collectie zijn prachtige no-nonsense planten. Een leuke plant die jaarrond goed verkrijgbaar is bij allerlei verkooppunten waar betaalbaarheid voorop staat. Met ‘Nature’s gift’ garanderen wij de basiskwaliteit in onze Anthuriums. Met onze Nature collectie maken we Anthuriums toegankelijk voor iedereen die lang wilgenieten van een kamerplant.

Nature Collectie Houwenplant
 

Ti Sento

TiSento is een geschenk uit het hart. Met TiSento laat je je gevoel spreken, waardoor een TiSento anthurium het geschikte cadeau is om iemand te verrassen of je waardering te uiten. Onze anthuriums in potmaat 7 cm en 9 cm passen in prachtige bloeimix combinaties met andere bloeiende kamerplanten. En wat dacht u van onze anthuriums in de prachtige bloeimix Specially in 12 cm en Especially in 14 cm! 

Er is altijd een TiSento moment! Een moment waarvan je lang zult genieten en anderen aan je blijven denken.

Anthurium in Ti Sento
 

Dolc'Amore

Het bloeiende ‘puntje op de i’, dat is de selectie van Dolc’Amore.  Prachtige anthuriums die het huis meteen gezelliger maken en die je wekenlang op bloemen blijven trakteren. Waar voor je geld dus, maar toch vooral: een feestje om in huis te halen. Dolc’Amore biedt u een volledige winkelinrichting met onze prachtige anthuriums en andere kamerplanten en boeketten. Een waar genot voor het oog. Dat is ook precies wat wij met Dolc’Amore voor ogen hebben: jou laten genieten van onze anthuriums!

Anthurium in Dolc'Amore
 

Pure Collection

Met Pure Collection keramiek en glaswerk richten wij ons op het hogere afzetsegment. Door regelmatige vernieuwing blijft Pure Collection jaarrond interessant. Pure Collection staat voor prachtige composities in een natuurlijke en echte sfeer.

Pure Collection Pure Expression
 

Pretty Diamond

Pretty Diamonds is ons merk speciaal ontwikkeld voor tuincentra en hoogwaardige bouwmarkten. De planten behoren tot de Diamond collectie en zijn dus van hoge kwaliteit en een lust voor het oog. Pretty Diamonds zijn te herkennen aan het speciaal ontworpen steeketiket en de witte teeltpot. De Little Diamonds in potmaat 6, 7, 9, en 10,5 cm worden veelal verkocht in combinatie met een mooie sierpot, sierglas of in een arrangement.

Pretty Diamond Little Diamond Tuincentrum
 

Toegevoegde waarde

Wij houden bewust een breed aanbod in diverse soorten keramiek, glaswerk, hoezen, tasjes en potcovers aan. Dit om u altijd van dienst te kunnen zijn tijdens feestdagen en gewoon tussendoor. Heeft u een specifiek idee of wilt u zich juist breed oriënteren: u bent van harte welkom op onze kwekerij. Wij denken graag met u mee!

Toegevoegde waarde diamant keramiek