Collecties

 

Anthurium Diamond Collectie

Anthuriums uit de Diamond collectie zijn uniek, inspirerend en van de hoogste kwaliteit. Door het grote aantal bloemen en het zware volume zijn het dé anthuriums waarmee tuincentra, C&C’s, bloemisten en online leveranciers zich kunnen onderscheiden. Onze noviteiten worden in deze unieke collectie geïntroduceerd. De Diamond collectie is met recht ‘Especially for you‘. 

Binnen de Diamond collectie voeren we ook onze ‘Hand picked’ selectie. Dit is een gelimiteerde productie van echte ‘haute couture’ anthuriums.

Diamond Collection Houwenplant
 

Anthurium Success Colllectie

Anthuriums uit de Success collectie zijn stijlvol, verleidelijk en elegant. Met de botanische verpakking zijn het echte eye-catchers in de winkel! De Success collectie is jaarrond leverbaar en daarmee zeer geschikt voor het beleveren van bouwmarkten, supermarkten en woonwinkels. Deze Anthuriums zijn enerzijds bedoeld voor eigen gebruik, maar zeker ook om cadeau te doen. Vandaar ‘A touch of love’.

Success Collectie Houwenplant
 

Anthurium Nature Collectie

Anthuriums uit de Nature collectie zijn prachtige no-nonsense planten. Een leuke plant die jaarrond goed verkrijgbaar is bij allerlei verkooppunten waar betaalbaarheid voorop staat. Met ‘Nature’s gift’ garanderen wij de basiskwaliteit in onze Anthuriums. Met onze Nature collectie maken we Anthuriums toegankelijk voor iedereen die lang wilgenieten van een kamerplant.

Nature Collectie Houwenplant
 

Pure Collection

Met Pure Collection keramiek en glaswerk richten wij ons op het hogere afzetsegment. Door regelmatige vernieuwing blijft Pure Collection jaarrond interessant. Pure Collection staat voor prachtige composities in een natuurlijke en echte sfeer.

 

Anthurium Make-Upz®

Met onze nieuwe collectie Make-Upz® bieden wij anthuriums die op unieke wijze gedecoreerd zijn. Daarmee kunnen we nu ook anthuriums leveren in unieke kleuren zoals blauw, neongeel en -groen, fuchsia roze. Maar ook anthuriums met glitters en sneeuwvlokken. Bekijk de gehele collectie in de Make-Upz® brochure.

 

Fair Flora Collectie

Wij zien duurzaamheid als belangrijke ontwikkelrichting en daarom zijn onze anthuriums sinds kort verkrijgbaar onder het Fair Flora-label. Met de Fair Flora collectie laten we zien dat onze anthuriums worden geproduceerd met oog voor duurzaamheid. Onze producten die niet onder het label vallen, worden wel op dezelfde duurzame wijze geteeld.

 

Heliconia Hawaii

Met de heliconias haal je gemakkelijk het tropische gevoel in huis. De planten vinden hun oorsprong in Zuid-Amerika en hebben een opvallende verschijning met de donkergroene bladeren en intens gekleurde rode, oranje, gele of roze bloemen. De bloeiende kamerplant is jaarrond verkrijgbaar in de potmaten 12 cm, 14 cm en 17 cm. 

 

Pretty Diamonds ®

Nieuw in ons assortiment zijn de mini phalaenopsis in potmaat 6 cm. Deze 2 taks phalaenopsis heeft een hoogte van ongeveer 25 cm. Ze zijn jaarrond verkrijgbaar in de potmaat 6 cm. Net als andere orchideeën zijn ook mini phalaenopsis gemakkelijk te verzorgen en bloeien ze het hele jaar door. Maar omdat ze kleiner zijn, hebben ze minder water nodig. Phalaenopsis kunnen worden gebruikt voor feestartikelen of om een vleugje kleur en elegantie aan uw interieur toe te voegen.

 

Euphorbia Milii (Miliiana)

De euphorbia milii (miliiana) zijn de nieuwste planten in onze collectie. De Miliiana’s zijn met hun fraaie bloemen afkomstig uit Madagascar. De soortnaam herdenkt Baron Milius, ooit gouverneur van Réunion, die de soort in 1821 in Frankrijk introduceerde. De planten blijven doorbloeien en kunnen zelfs van de lente tot de herfst buiten staan. De Miliiana’s zijn voorlopig alleen nog verkrijgbaar in potmaat 12 en hebben een lengte van ongeveer 25 centimeter.

 

Toegevoegde waarde

Wij houden bewust een breed aanbod in diverse soorten keramiek, glaswerk, hoezen, tasjes en potcovers aan. Dit om u altijd van dienst te kunnen zijn tijdens feestdagen en gewoon tussendoor. Heeft u een specifiek idee of wilt u zich juist breed oriënteren: u bent van harte welkom op onze kwekerij. Wij denken graag met u mee!