Collecties

 

Diamond Collectie

Anthuriums uit de Diamond collectie zijn uniek, inspirerend en van de hoogste kwaliteit. Door het grote aantal bloemen en het zware volume zijn het dé anthuriums waarmee tuincentra, C&C’s, bloemisten en online leveranciers zich kunnen onderscheiden. Onze noviteiten worden in deze unieke collectie geïntroduceerd. De Diamond collectie is met recht ‘Especially for you‘. 

Binnen de Diamond collectie voeren we ook onze ‘Hand picked’ selectie. Dit is een gelimiteerde productie van echte ‘haute couture’ anthuriums.

Diamond Collection Houwenplant
 

Success Colllectie

Anthuriums uit de Success collectie zijn stijlvol, verleidelijk en elegant. Met de botanische verpakking zijn het echte eye-catchers in de winkel! De Success collectie is jaarrond leverbaar en daarmee zeer geschikt voor het beleveren van bouwmarkten, supermarkten en woonwinkels. Deze Anthuriums zijn enerzijds bedoeld voor eigen gebruik, maar zeker ook om cadeau te doen. Vandaar ‘A touch of love’.

Success Collectie Houwenplant
 

Nature Collectie

Anthuriums uit de Nature collectie zijn prachtige no-nonsense planten. Een leuke plant die jaarrond goed verkrijgbaar is bij allerlei verkooppunten waar betaalbaarheid voorop staat. Met ‘Nature’s gift’ garanderen wij de basiskwaliteit in onze Anthuriums. Met onze Nature collectie maken we Anthuriums toegankelijk voor iedereen die lang wilgenieten van een kamerplant.

Nature Collectie Houwenplant
 

Handpicked Collectie

 

Pure Collection

Met Pure Collection keramiek en glaswerk richten wij ons op het hogere afzetsegment. Door regelmatige vernieuwing blijft Pure Collection jaarrond interessant. Pure Collection staat voor prachtige composities in een natuurlijke en echte sfeer.

 

Anthurium Make-Upz®

Met onze nieuwe collectie Make-Upz® bieden wij anthuriums die op unieke wijze gedecoreerd zijn. Daarmee kunnen we nu ook anthuriums leveren in unieke kleuren zoals blauw, neongeel en -groen, fuchsia roze. Maar ook anthuriums met glitters en sneeuwvlokken. Bekijk de gehele collectie in de Make-Upz® brochure.

 

Epiphyllum Anguliger 'zaagcactus'

Op zoek naar een leuke en makkelijk te verzorgen (hang)plant? Dan is de zaagcactus (Epiphyllum Anguliger) echt iets voor jou!

De zaagcactus is niet zomaar een cactus, deze cactus heeft geen stekels, maar heeft zijn naam te danken aan zijn opvallend gekartelde en zig-zagvormige bladeren.

Naast zijn opvallende looks is de Epiphyllum ook een makkelijke huisgenoot en met weinig tevreden. Maar in tegenstelling tot de meeste cactussoorten houdt de zaagcactus niet van teveel (zon)licht, maar staat liever op een plekje half in de schaduw. En deze cactus houdt niet van droogte, geef hem daarom 1x per week een beetje water.

Maar let op dat hij niet met zijn voeten in het water blijft staan om het rotten van de wortels te voorkomen.

De Epiphyllum Anguliger in potmaat 9 cm is vanaf week 35 leverbaar.

 

 

Toegevoegde waarde

Wij houden bewust een breed aanbod in diverse soorten keramiek, glaswerk, hoezen, tasjes en potcovers aan. Dit om u altijd van dienst te kunnen zijn tijdens feestdagen en gewoon tussendoor. Heeft u een specifiek idee of wilt u zich juist breed oriënteren: u bent van harte welkom op onze kwekerij. Wij denken graag met u mee!